PREPOZNAJTE SVOJE OMEJITVE, ZAŽIVITE SVOJE POTENCIALE!

BITI ŽENSKA: SKLOP 7 DELAVNIC

BITI ŽENSKA ... V VSEH SVOJIH ODTENKIH 

Dovoli si, da si pisana, kot je pisana jesen, ki nas je zaobjela!

 

Ženska, če želiš živeti skladno s svojo naravo, je nujno, da poudariš žensko svojskost in drugačnost. Je tvoje pojmovanje Uspeha še zmeraj definirano z moškimi merili? Različna si od Moškega, začuti to in postavi svoje ideale. Si že prepoznala  vrednost lastnega, značilnega ženskega sloga? Poveži se z arhetipskimi podobami, ki živijo v Tebi in dovoli, da te podprejo na tvoji Poti.

Prvo dejstvo v odnosu Ženske do  Moškega je, da sta različna. Izenačevanje moškega in ženskega principa, brisanje mej med njima te bo pripeljalo v dolgčas. Prav različnost Moškega in Ženske ustvarja potrebno napetost, polnost, navdih in bogastvo v odnosu.

Si dopustiš biti Ženska?

Občutiš svojo Žensko v vsaki celici svojega telesa?

Kako Ženska diha v tebi, kako pleše, kako se veseli, kako joče, kako kraljuje, kako preoblikuje, kako ljubi?

Živi v vsej svoji polnosti ali je kateri del tvoje Ženske pozabljen, zanikan, potlačen?

Sprejetje različnih plasti Ženske ženskam pomaga najti lastno naravo in živeti iz notranjega bogastva ženskosti. Kaže pot, kako zaceliti rane, ki nam jih je zadalo Življenje in napačne podobe o Ženskah. Včasih so te plasti zanikane ali so bile predolgo izključene in  takrat deluje  njihov rušilni, senčni del. Namesto na  bi Kraljica vladala svojemu notranjemu kraljestvu postane Tiranka, ki zahteva, da je vse po njeno. Včasih v svojem razvoju ostane Princesa, ki srečo pričakuje od daljnega Princa. Če je bila Divja ženska predolgo potisnjena, lahko na dan izbruhne kot Podivjana ženska ali pa ostane za vedno skrita za Pridno punčko. Zato je vse te plasti treba očistiti, da se lahko pokažeta  pravi pomen in moč določenega arhetipa. 

Arhetipi so univerzalni vzorci obnašanja, ki vam, ko jih enkrat odkrijete, pomagajo bolje razumeti sebe. Poznavanje arhetipov vam lahko spremeni življenje. Arhetipski vzprci so kot vrata v skrito kraljestvo, vzporedno stvarnost.  Z odkritjem te vzporedne stvarnosti se boš podala na pot k srečanju ... Sebe.

Iz globin notranjih podob ali arhetipov, ki živijo v nas, lahko črpamo neizmerno moč. V neskončnih prostranstvih naše Biti živijo sile, ki čakajo, da jih prebudimo. Moči, s pomočjo katerih se lahko otresemo vloge žrtve in samorazvrednotenja, ki so posledica družinskih ali kulturoloških  vplivov. V povezavi s temi podobami se sprijaznimo z ranami, ki nam jih je zadalo Življenje, začnemo zaupati svoji ženskosti in uberemo pot Notranje svobode. Ko enkrat v sebi vzpostavimo stik z arhetipskimi podobami Ženske, nas lahko podpre tisti del ženske narave, ki ga v določenem trenutku in okoliščinah potrebujemo.

Večina arhetipov ustreza moškim in ženskam, čeprav jih ženske drugače napolnijo z življenjem. 
 

 
CENA: 40 EUR na  srečanje, vključeni prigrizki med odmori
TERMINI SREČANJ: 2. oktober, 6. november, 8. januar, 5. februar, 5. marec, 2. april in 7. maj 2018