PREPOZNAJTE SVOJE OMEJITVE, ZAŽIVITE SVOJE POTENCIALE!

Predstavitev

 

Pozdravljen!
 
Vesela sem, da si se pridružil mojemu programu, ki te bo v času, ko smo bolj ali manj zaprti v svojih domovih, ko je svoboda našega  gibanja omejena, podprl pri tem, da boš ohranil odrto srce, občutek svobode, varnosti. Program, ki ti bo pomagal, da boš odvrgel vso navlako, ki je ne potrebuješ več in se napolnil z ljubeznijo, hvaležnostjo in novo ustvarjalno energijo. Kajti v najbolj kriznih časih se lahko rodijo najbolj čudovite stvari. Krizni časi so zmeraj spodbudili kvantne preskoke v razvoju posameznika in družbe. Obstaja možnost, da bo tudi tokrat tako. 
 
Pravzaprav program, ki ga bomo izvajali, ni moj. Ni moja lastnina, ni moj izum. Prišel je skozi mnoge moje učitelje, oni so ga prejeli od svojih učiteljev. Kar je mojega, je pripravljenost na svoj način deliti to, kar učinkuje, s teboj. Čeprav je nekaj zamisli v tem programu tudi svežih, mika me, da bi rekla mojih, si ne morem lastiti nobenih avtorskih pravic - kajti vsi napotki za delo prihajajo od tam nekje onstran, iz strani Velike duše. Zatorej lahko mirno vse deliš naprej - če tako začutiš. Res pa je, da bom bolj vesela, če osebo povabiš, da se pridruži skupini. 
 
Prav tako ti že takoj sporočam, da nimaš do mene ali do programa nobenih obveznosti - delaš toliko, kolikor hočeš, v svojem tempu. Vsak ve, kdaj in koliko je zanj v nekem trenutku najbolje. Kadarkoli lahko tudi zapustiš program, če začutiš, da način dela ni zate. Prosim pa te, da me o tem obvestiš, da ti ne bom zalagala tvojega elektronskega predala s sporočili, ki jih ne odpreš. 
 
Želim te opozoriti tudi, da se znajo v procesu preobrazbe pojaviti odpori. Ti odpori so pogosto poskusi tvoje podzavesti, ki skuša ohraniti staro stanje, stare navade. Vendar zdaj ni čas, da bi ostal v starem. Zdaj je čas, ko lahko kvečjemu vzameš s seboj tisto staro, ki podpira tvoj razvoj - naprej v novo. Še nekaj. Če boš na sredi odnehal, se bo v tebi pojavila napetost - kajti en del tebe se je odpravil naprej, en del tebe pa hoče ostati na mestu. Zato ti svetujem, da vztrajaš, nadaljuješ  - s svojim tempom, s svojo intenzivnostjo. Ti sam najbolje veš, kako globoko se lahko spustiš. In tudi - kakšne rezultate hočeš. Ves čas sem ti tudi na voljo, če boš potreboval podporo. Ne skrbi, vsi procesi so popolnoma varni. Lahko te malo pretresejo, a to, kar se v resnici maje, so ozke stene tvojega doživljanja sebe, svojih bližnjih, življenja. Ko neha tresti, boš videl krasno spremembo: soba, v kateri bivaš, bo večja, prostornejša za gibanje, v njej boš laže dihal. In glej, čudež, tudi okno tvoje sobe bo večje - tako da boš skozenj videl več. Dokler nekega dne ne bo tudi ta soba postala premajhna in boš čutil, da je čas, da spet razširiš stene. 
 
Skupina, ki se je oblikovala, je zelo različna - veliko vas je takšnih, ki vam je delo z različnimi spiritualnimi tehnikami domače in greste hitro skozi proces. Nekaj pa vas je takšnih, ki ste šele pred kratkim stopili na to pot. Ker je skupina močna toliko, kot je njen najšibkejši člen, bomo šli počasi. Tudi okoliščine, v katerih se nahajamo, nas silijo v umiritev in upočasnitev. Torej - gremo počasi in zagotovo. Polagamo trde temelje za premike, ki naj bodo trajni. 
 
 
In sedaj te vabim, da si za zaključek ali bolje rečeno za začetek, zastaviš vprašanje:
Kaj je tisto glavno, kar hočem sedaj doseči? 
Kaj mi je v tem trenutku najpomembneje? 
 
Ko dobiš odgovor sedi, zapri oči, nekajkrat globoko vdihni, položi roko na svoje srce in si reci: Odpiram se, da .... (in povej svoj namen ali namene). Nato se zahvali. 
Čemu zahvala? Usmeril si svojo energijo, zastavil si si cilj in sedaj bo vse vesolje stremelo k temu, da se ti, če je v tvoje najvišje dobro, namera tudi uresniči.
 
Vse dobro!