PREPOZNAJTE SVOJE OMEJITVE, ZAŽIVITE SVOJE POTENCIALE!

 

 

 

O meni – Dejstva

 
Kdo je Duška Vake:
 
  • hči, žena, mama Aljoše in Zarje, učiteljica slovenščine, reiki učiteljica, 
  • delavnice Postavitev družine moderira od leta 2011,
  • druga znanja in veščine: regresija, progresija, Theta Healling, karmična diagnostika, šamanske tehnike, delo s čakrami, energijsko čiščenje in urejanje prostorov, delo z angeli,
  • pri Zoranu Zavorju je končala triletno izobraževanje na Ustvarjalni akademiji življenja, pri Nataši Čebulj in Vedranu Kraljeti pa se izobražuje za moderatorko družinskih postavitev.

O meni - Osebno

Sem ženska, ki ljubi sonce. Verjamem, da svetloba sončnih žarkov zmeraj prodre skozi oblačno jutro, zato, ko se od doma odpravim v službo, pogledam v nebo. Opazim, kako v zgodnjih jutranjih urah žari v svojih najlepših barvah. Napoveduje prihod lepega, dobrega. S sliko tega obetajočega žarenja sprejmem tudi mračne dni, se prilagodim njihovemu ritmu in prisluhnem njihovemu sporočilu. Rada imam mešanje barv na modri paleti neba, uživam v njihovem dopolnjevanju in prepletanju. Veselim se novih začetkov in ko pride čas, pozdravljam konce: tudi ti sijejo na prav poseben način. Večer prijateljstva, večer poklicne poti, večer življenja. Večer – zaključek starega, priprava na počitek, v katerem naberemo nove, sveže moči in se pripravimo na novo jutro.

Sem ženska, ki sijem v različnih barvah, sem hči, žena, mama dveh otrok, prijateljica, učiteljica v osnovni šoli. Vsi ti moji različni odtenki se lepo prelivajo, vsak nosi svoj zaklad. Odpiram te svoje zaklade se vedno znova čudim, kaj se skriva v njih.

Verjamem, da se slika najlepše sestavi v celoto, če jo pogledaš z različnih zornih kotov. Čutim, da širok pogled bogati.

Verjamem v karmo, dharmo in zakon privlačnosti. Zaupam v usodo in premorem moč lastnega delovanja. Se nenehno učim in svoje znanje dajem naprej.

Sem ženska, ki se v življenju srečujem z mnogimi izzivi. Takrat se ustavim in pomislim: kaj mi problem, bolezen, odnos kaže? Kam moram pogledati? Kje se nahaja pot rešitve? Kdaj nastopi čas zanjo?

Tako kot spreten mojster tudi sama posegam po različnih orodjih: meditaciji, teku po gozdu ali med polji, sprehodih ob morski obali, djotiš svetovanjih, sistemskih postavitvah. Včasih si pomagam z enim orodjem, včasih dosežem najboljši učinek, če jih kombiniram.

Vsak od nas je mojster na svojem področju. Tu sem zato, da vam ponudim pristop, s katerim boste vsi vi, ki tako kot jaz ljubite sonce in čutite, da si zaslužite, da vas obsije z vsem svojim žarom, lažje prebrodili probleme, s katerimi se srečujete, in življenje zadihali s polnimi pljuči.

Kontakt

Izobraževanje in svetovanje,
Dušanka Vake s.p.

T: 031 442 528
E: dusanka.vake@guest.arnes.si