PREPOZNAJTE SVOJE OMEJITVE, ZAŽIVITE SVOJE POTENCIALE!

 

Početi zmeraj iste stvari, govoriti zmeraj iste besede,

misliti zmeraj iste misli, ohranjati stare navade in pričakovati, da bo začelo naše življenje 

teči drugače, je nesmisel.

Ste pripravljeni na spremembe?

 
 

Na svetovanju izhajam iz načela, se lahko izvor posameznikovih težav nahaja na različnih nivojih: v miselnih vzorcih, podzavestnih programih, doživetih travmah (iz otroštva in čas v maternici), družinski in osebni karmi. V uvodnem delu se z vami pogovorim o težavi, ki vas pesti, v nadaljevanju poiščemo vzrok(e) vaših težav. A odkritje vzroka je šele prvi korak; naslednji in izjemno pomembni del je vrnitev v trenutek, ko je travma nastala, kajti problem se zmeraj rešuje tam, kjer je nastal. Pomeni, da vas bom vodila skozi čas, da boste lahko spustili vse zamere, jezo, obtoževanja - vsa škodljiva čustva, ki vas držijo ujeta. Uzrli boste lahko, s katerim namenom je prišel problem v vaše življenje,  spoznali boste lahko njegovo lekcijo in sprejeli učenje. Takrat boste lahko izstopili iz vloge žrtve in boste osvobojeni. V zaključku boste lahko vase sprejeli nove miselne vzorce in občutke, ki vas bodo napajali in vas peljali naprej.

 

ALI VESTE, DA KLJUČ DO VAŠE IZVIRNE MOČI LEŽI V PETIH PREPROSTIH KORAKIH?

1. Sprejemanje situacij, ljudi, dogodkov.

2. Spoznanje njihove vloge v vašem življenju in tega, kar smo se ob njih naučili.

3. Odpuščanje; predvsem tistim, ki so vas prizadeli, ranili, ponižali, zlorabili …

4. Odpuščanje sebi – za vse, kar bi morali narediti, pa niste ter za to, kar ste naredili, pa vam je sedaj žal.

5. Integracija novih vzorcev in načinov delovanja.

Pridite v stik s svojo izvirno močjo: z brezpogojno ljubeznijo in povezanostjo z vsem, kar vas obdaja. Postanite  svobodnejši, zdravi in polni življenjske moči. Tu sem zato, da vas na tej poti podprem.

 

Ves čas svetovanja boste pri polni zavesti, lahko boste uravnavali intenzivnost in hitrost dela. Pomagala vam bom tako, da vas bom podprla s različnimi znanji in tehnikami, da boste lažje našli rešitev in prišli do želenega cilja: zdravja, notranjega miru, partnerskega odnosa, službenega uspeha ... Lahko boste do cilja prišli v enem srečanju, lahko postopoma - v nekaj zaporednih svetovanjih. Pogosto gre pri neki težavi za skupek vzrokov in potrebno je odkriti in razrešiti vse.